Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mocsári békahír

Egy brekkancs történetei, parttalan agyalás és önsajnálat

Friss topikok

  • Nash vs. Keynes: média.. (2011.12.28. 07:35) Fűszeres Eszter
  • 1rem1 Art: Ez jó:) (2011.12.18. 10:17) Láthatatlan
  • Nash vs. Keynes: no igen. revideálom az álláspontomat, bár tény, hogy én magam hajlamos vagyok megfeledkezni az ily... (2011.07.23. 22:55) Azt mondja a barátom
  • John Preston: :( (2011.05.12. 16:30) Kislány
  • Szőkeherceg-bombanője: Úgy vagyok vele, hogy ha bárki elkezd kiabálni, akkor csatlakozom. Amúgy meg nézegetem a kínálatot... (2010.11.25. 14:50) Nem is tudom

Linkblog

Még egy randi

2010.03.28. 16:29 Szőkeherceg-bombanője

"Lássuk csak, hol végződik ez a kis harisnya? Mmm... hát tényleg felvetted a harisnyatartót? Csodálatos vagy, gyönyörű!"

A nő kicsit kuncogott magában, de tetszett neki a férfi vágya és örült, hogy megvette azt a kis piros harisnyatartót. Ezer éve nem költött már magára, mert minek is. Kiélvezte, hogy végre tetszést arat. A férfi egyre feljebb és beljebb csúsztatta kezét, a nő nyakába csókolt. A nő kicsit összébb húzta a lábait, úgy érezte túl gyors ez a tempó. Hisz ilyesmit tisztességes nő nem csinál! Hiszen alig ismeri ezt a férfit! És már itt van a keze, sőt, a kezei, és már a nyakát csókolja és mindjárt a szájához ér! Mi lesz most? Túl késő lenne visszavonulni? Igen, túl késő már. A férfi vágya kitapinthatóan érezhető volt, nem úgy tűnt, mint akit vissza lehetne fordítani. A nő agya sebesen kattogott. Mi lesz eztán? Valamit most már lépni kell, vissza kell csókolni legalább, vagy engedelmeskedni, kéz alá simulni és simítani... Istenem... de rég csinált már ilyet és egyáltalán... Nincs ő ehhez hozzászokva. A férfi már vetkőztette. Ügyes mozdulatokkal csatolta ki a harisnyatartó kapcsait, miközben szájával az ő száját kereste. A nő engedelmesen visszacsókolt, de a kattogás az agyában nem szűnt meg. A férfi már a blúza gombjait gombolta kitartóan. Már a melltartó kapcsán jártak az ujjai. A nő még mindig, félig pánikban gondolkodott. Ilyesmit tényleg nem tesz tisztességes férjes asszony! Mi az, hogy csak úgy enged egy férfi vágyainak? És tényleg alig ismeri... Ha legalább beszélgettek volna előtte. Ha megismerhette volna jobban. De  már gyorsult a lélegzete. A férfi keze kitartóan járt a testén, nem is sejtette, hogy ilyen jól tud esni, ilyen hamar fel tud benne is lobbanni a vágy. Pedig küzdött ellene. Ésszel. Az ő kezei még nem mozdultak, még tartotta magát, még ... még... A férfi tenyerébe vette az arcát és vadul csókolta. A nő alig kapott levegőt, majd kiszabadította a száját és végső elkeseredésében megkérdezte:

"De ugye azért szereted Ady Endrét?"

"Hát persze, hogy szeretem gyönyörűségem." - válaszolta a férfi és újra betapasztotta száját a szájával.

Szólj hozzá!

Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://brekkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr981875143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása