Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mocsári békahír

Egy brekkancs történetei, parttalan agyalás és önsajnálat

Friss topikok

  • Nash vs. Keynes: média.. (2011.12.28. 07:35) Fűszeres Eszter
  • 1rem1 Art: Ez jó:) (2011.12.18. 10:17) Láthatatlan
  • Nash vs. Keynes: no igen. revideálom az álláspontomat, bár tény, hogy én magam hajlamos vagyok megfeledkezni az ily... (2011.07.23. 22:55) Azt mondja a barátom
  • John Preston: :( (2011.05.12. 16:30) Kislány
  • Szőkeherceg-bombanője: Úgy vagyok vele, hogy ha bárki elkezd kiabálni, akkor csatlakozom. Amúgy meg nézegetem a kínálatot... (2010.11.25. 14:50) Nem is tudom

Linkblog

Kislány

2010.09.10. 12:45 Szőkeherceg-bombanője

"Hát te már megint nem vettél fel bugyit?" - a tanítónő hangja úgy csattant mint egy pofon a kislány arcán. Száját összeszorítva, elszántan maga elé nézve a kislány csak öltözött tovább a tornaóra után. Felvette a rózsaszín szoknyát, amelyik már túl rövid volt rá, anya ki is akarta már rakni a szekrényéből, de ő nem engedte. Persze hogy nem, hiszen apa ezt a szoknyát szereti leginkább látni rajta. Azt mondja, hogy ebben a legcsinosabb. Mikor apa viszi iskolába sosem vesz bugyit. Apa így szereti. Ilyenkor előre ülhet az autóban, amit anya sosem engedne meg, de apa bezzeg igen, mert ő már nagylány. Apa nagyon szereti őt. Mindig simogatja a combját az iskoláig. Csak erről nem szabad beszélni. A jó gyerekek nem beszélnek ilyenekről senkinek. És ő jó gyerek.
Csöndesen öltözködött tovább, lehajolt, hogy bekösse a cipőjét. Addigra már suttogtak körülötte a lányok, sokan nevettek is. Egyre vörösebb lett az arca, a hasában gyűlt az utálat a hülye lányok iránt, ahogy lehajolt érezte, hogy könny is gyűlik a szemébe. Az a hülye tanító néni! Ő tehet mindenről! A fene egye meg őt! Mindent elront, utálja őt, őt csak az apa szereti, ő megérti, simogatja, ölelgeti... dögöljön meg a tanító néni!
Otthagyta az összes cuccát az öltözőben és zokogva kifutott. Jól becsapta az ajtót, csak úgy döngött. Még hallotta a felharsanó röhögést futtában.

4 komment

Címkék: történet kislány

A bejegyzés trackback címe:

https://brekkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr862286114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

raves · http://mindennapramese.blog.hu 2010.10.18. 16:47:31

Most kanyarodtam erre olvasgatni...
Paff.
Ez letaglózott.
Nagyon jó írás.

Szőkeherceg-bombanője 2010.10.19. 09:05:05

Köszönöm szépen, bár én utálom ezt az írást, mert van valóságalapja. No nem az én életemből. Szerencsére.
süti beállítások módosítása