Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mocsári békahír

Egy brekkancs történetei, parttalan agyalás és önsajnálat

Friss topikok

  • Nash vs. Keynes: média.. (2011.12.28. 07:35) Fűszeres Eszter
  • 1rem1 Art: Ez jó:) (2011.12.18. 10:17) Láthatatlan
  • Nash vs. Keynes: no igen. revideálom az álláspontomat, bár tény, hogy én magam hajlamos vagyok megfeledkezni az ily... (2011.07.23. 22:55) Azt mondja a barátom
  • John Preston: :( (2011.05.12. 16:30) Kislány
  • Szőkeherceg-bombanője: Úgy vagyok vele, hogy ha bárki elkezd kiabálni, akkor csatlakozom. Amúgy meg nézegetem a kínálatot... (2010.11.25. 14:50) Nem is tudom

Linkblog

Prometheus Pesten

2011.07.15. 22:12 Szőkeherceg-bombanője

Prométeusz Pál igen szép férfi volt. Hullámos, barna haj, óriási, szintén barna szemek, kreol bőr. Hozzá magas termet, kisportolt test és termetes célszerszám. :) A nők imádták. Mindenkit levett a lábáról. Egyszerűen nem volt nő, aki ellent tudott volna állni charme-jának. De nem is igen akartak ellenállni neki. Prométeusz Pált dédelgették a csajok. Címe retikülről retikülre járt, ajánlották egymásnak cukrászdákban és kéjesen nyújtóztak még a neve említésére is a Liszt Ferenc tér fái alatt. Klárának is ott suttogták el a nevét. Hallani sem akart róla. Neki mindig is a szőkék voltak az esetei. Utálta a barnákat. Szőke, germán félisten. Az az igazi - tartotta. Egy férfi amúgy is 100 kiló alatt karácsonyfadísz, mit neki kecses járás, kisportolt felsőtest, egy férfinak legyen tekintélyes, erőt sugárzó pocakja, bírjon el egy pörölykalapácsot és fél kézzel zabálja a hurkát. Vagy a sült kolbászt. Táncolni meg pláne ne tudjon, ki nem állhatta a gusztustalanul csípőt rázó latin lovereket. Férfi és tánc. Na, pont ez a két dolog, ami abszolút nem fért össze a fejében. Pálról pedig ódákat zengtek, hogy ilyen táncos még nem termett, és amikor rázza a formás popsiját, és elöl látszanak bizonyos körvonalak, na, akkor szem nem marad szárazon. Klára egyre jobban gyűlölte látatlanban. 

A következő héten salsa est volt abban a belvárosi iszodában, ahol találkozni szokott a lányokkal. Klára nem akart elmenni egyáltalán. Mondta is a csajoknak, hogy utálja az egészet, vacak dolog, de az egyik közeli barátnőjének volt szülinapja, nem lehetett otthon maradni. Majd csak kibírja valahogy - gondolta - lelép jó korán. Őrült meleg este volt. Pedig csak május.

A csajokkal jócskán iszogattak, vigyorogtak, jól érezték magukat. Várakozásán felül. Éjfél felé bukkant fel a semmiből Pál. A csajok egyből rávetették magukat. Egymást túrták ki mellőle, Klára magára maradt az asztalnál. Nem volt mit tenni: ivott. Már a harmadik koktélt döntötte le, amikor hozzálépett a fiú. Hogy hagyta ott a hölgykoszorút, nem lehetett tudni. Klárával akart táncolni mindenáron. Csak hogy addigra a lány nem volt abban az állapotban, hogy a táncparkett ördöge lehessen. 

Hazakísérlek - ajánlkozott Pál. 

Nem is olyan csúnya. - gondolta Klára. És lovagias. Biztos ezt eszik rajta ezek a libák.

De azért hagyta magát beszuszakolni a taxiba és már annyira mindegy volt, hagyta magát az ágyba is bedugni és aztán valami mást is hagyott, de arra nem emlékezett pontosan.

Pál reggel a fürdőszobában a tükör előtt állt és meglepődve látta, hogy tele van lila foltokkal. Először csak a nyakán vette észre a félreérthetetlen nyomot, de aztán egyre több jelet talált a kulcscsontján, mellén, oldalán. Néhol még a fogacskák gyöngysora is látszott. Ajaj, szenvedélyes volt a kicsike. -vigyorgott magában. A hátát is szemügyre vette. Éktelen karmolások voltak rajta. Némelyiken sebek is képződtek. A fenekén is karmolások tömege, girbegurba jelek, mint valami írás. Macskakaparás. - megint röhögött. Még jó, hogy nincs senkim, akinek el kéne számolnom. 

Visszabújt a nő mellé.

- Jó reggelt! Nagyon vérmes kis nőci voltál az éjjel! Ki se néztem volna belőled!

- Ümm... Möff... - félig még aludt.

- Te figyelj csak! Azt tudom, hogy Klárának hívnak, de mi is a vezetékneved?

A nő kinyitotta a szemét.

- Nincs szép nevem. Ne akard tudni. -ásított egyet.

- No de mégis! Na...

- Keselyű. Keselyű Klára.

Szólj hozzá!

Címkék: történet szex

A bejegyzés trackback címe:

https://brekkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr513071133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása