Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mocsári békahír

Egy brekkancs történetei, parttalan agyalás és önsajnálat

Friss topikok

  • Nash vs. Keynes: média.. (2011.12.28. 07:35) Fűszeres Eszter
  • 1rem1 Art: Ez jó:) (2011.12.18. 10:17) Láthatatlan
  • Nash vs. Keynes: no igen. revideálom az álláspontomat, bár tény, hogy én magam hajlamos vagyok megfeledkezni az ily... (2011.07.23. 22:55) Azt mondja a barátom
  • John Preston: :( (2011.05.12. 16:30) Kislány
  • Szőkeherceg-bombanője: Úgy vagyok vele, hogy ha bárki elkezd kiabálni, akkor csatlakozom. Amúgy meg nézegetem a kínálatot... (2010.11.25. 14:50) Nem is tudom

Linkblog

Hatalom

2010.04.21. 10:48 Szőkeherceg-bombanője

A mérnöknő harmincas, vörös, hosszú, göndör hajú csaj volt, hatalmas, természetes mellekkel, vékony derékkal, kerek popsival és olyan lábakkal, hogy … Szóval egy istennőnek is becsületére vált volna.
Mindig kis, piros Corollájával jött az építkezésre, leginkább Ferivel az építésvezetővel beszélt, néha az építtetővel is. Ilyenkor a szél messzire vitte csiklandós nevetését.
A melósokkal nemigen állt szóba, vagy ha igen, szakszerű, tárgyilagos hangnemben szólt pár szót. Mindig magas, tűsarkú cipőkben járt. Fogadásokat kötöttek a háta mögött, hogy egyszer kitöri a bokáját, de nem, soha még csak meg sem rezzent, ment a sitthalmok, téglakupacok, sóder rakások között pillanatnyi megingás nélkül. Mellén csak úgy feszült a blúz, rövid szoknyájában jól látszottak a lábai. Ha megjelent az építkezésen még a szél is elfelejtett fújni, megállt a levegő. A melósok nem mertek füttyögetni neki. Egyszer egy újonc megpróbálta, de olyan vérfagyasztó szemvillanás lett a jutalma, hogy még a lélegzet is benne akadt. Maguk közt csak „A Dög"-nek hívták.
Aznap délelőtt lila szoknya volt rajta, fekete harisnya, lila tűsarkúval és egy cippzáros, zöldes-kékes felső. Nem nézett ki rosszul.
A kőművesek kis csapatát rendelte maga mellé, egy öt fős társaságot. Összeszokott banda volt, három idősebb férfi, akiken már eléggé meglátszott a kemény munka, meg az ennek elviselésére beküldött italok, és két fiatalabb fiú. Az egyik egy szőke, inas srác, a másik magas, barna hajú, izmos fiú. Csabának hívták. A legértelmesebbnek tűnt a többiek között. Velük ment bejárni az építkezést hibák után kutatva. Elég hosszú volt a lista: már csak hárman maradtak, egy idősebb kőműves, Csaba és a nő, a többiek dolgoztak a mérnöknő által kifogásolt dolgok kijavításán. Az idősebb férfinak is adott tennivalót, ketten mentek tovább, egyre messzebb kerülve a többiektől.
Végül egy már félig vakolt helyiségbe értek.
„Most nézze meg, hogy néz ki ez az ablak!"- mondta a férfinak. „Nem lehetett volna ezt szebben megcsinálni? Hogy állok így az építtető elé?"
„Én nem látok semmi különöset rajta." – mondta a kőműves. Közelebb ment az ablakhoz, hogy alaposabban megvizsgálja, amikor a nő kezét érezte a fenekén. Megfordult, és meglátta maga előtt a nő melltartóját, amit már nem takart a blúz és már érezte is szájában a nő mohó nyelvét. Nem sokat gondolkodott. Felültette a mérnöknőt az ablakpárkányra, mohón csókolta finom száját, tenyerét a melleire tette, majd letérdelt eléje, lábait a nyakába vette és szétnyitotta combjait. Hátán érezte a tűsarkú hegyes, fémes sarkát, meglátta maga előtt a nő lila (!) harisnyatartóját és boldogan látta, hogy nyelve útjába nem áll bugyi. Élvezettel kalandozott a nő csupasz, már kissé nedves puncijában.
A nő megmarkolta a haját és arra gondolt, hogy milyen jól választott: ez a fiú érti a dolgát. Ügyesen, lelkesen szívogatta, nyalogatta a csiklóját, ujjával óvatosan megkereste és megtalálta belül a kis szerecsendió-szerű részt, miközben nyelvét nem vette le a csiklójáról egész addig fáradhatatlanul, míg hangos kiáltással és görcsösen összerázkódva el nem élvezett.
A férfi is élvezte a dolgot: lám, itt van előtte ez a Dög, csak az ő nyelve miatt élvez ekkorát, miatta rándul össze újra és újra görcsösen a hüvelye, az ő ujjhegye miatt spriccel belőle a lé. Mámorító érzés volt, farok-felállítóan hatalmas érzés.
A nő úgy roskadt eléje, mint egy darab rongy. "Kapcsold ki a melltartódat, látni akarom a melleid közt a farkamat." – mondta a férfi. A nő összeszedte magát és engedelmeskedett, majd nyalogatni, szopogatni kezdte a férfi szerszámát. Ő sem ma kezdte a pályát –gondolta a férfi, lehunyta a szemét és élvezte a nő nyelvének játszadozását. Minden kis részt felkeresett nyelvével, majd átváltott az ütemes, örvénylő fel-le mozgásra. A férfi érezte, hogy így hamar vége lesz a mókának, és a nőre szólt, hogy forduljon inkább meg és támaszkodjon az ablakpárkánynak.
Szép látvány volt a felhúzott lila szoknya, a lila harisnyatartó és a fekete harisnya, fölötte pedig a formás, kerek popsi, alatta a nedvesen csillogó réssel. Kicsit gondolkodóba esett, hogy ne válassza-e inkább a popsit, de nem akarta az időt húzni és a keménységét kockáztatni, inkább az alsó lyukat választotta. Beigazította szerszámát és egy erőteljes lökéssel tövig nyomta a nő puncijába. Mindketten felnyögtek. Ő az elégedettségtől, hogy a nő az élvezettől-e vagy a határozott lökéstől nem tudta, de nem is érdekelte. Újra szinte tövig kihúzta majd hatalmas lökéssel újra betaszította a farkát. Jó érzés volt. Fejedelmi. A nő hajába kapaszkodott és felhúzta magához, hogy elérje a mellét, a hatalmas, kemény, gyönyörű melleket majd ütemesen mozogni kezdett. Ordítva élvezett el, érezte, hogy a nő hüvelye is ritmikusan összerándul a farka körül.

„És Ferikém! Mielőtt elfelejtem. Tudja ma azzal az ötös kőműves brigáddal javíttattam ki dolgokat. Na, van köztük egy olyan magas fickó, talán, ööö, nem is tudom Csaba a neve. Ööö, azt a fickót meló után legyen kedves kirúgni. Semmi de. Tudja, hogy én igényes vagyok. Csak olyanokkal tudok dolgozni, akik értelmesek és megértik, amit mondok. Na, ez a fiú nem olyan. Egyszóval holnap, ha jövök már nem akarom itt látni. Köszönöm Feri, tudom, hogy magára mindig számíthatok."

Szólj hozzá!

Címkék: szex építkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://brekkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr781939369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása