Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mocsári békahír

Egy brekkancs történetei, parttalan agyalás és önsajnálat

Friss topikok

  • Nash vs. Keynes: média.. (2011.12.28. 07:35) Fűszeres Eszter
  • 1rem1 Art: Ez jó:) (2011.12.18. 10:17) Láthatatlan
  • Nash vs. Keynes: no igen. revideálom az álláspontomat, bár tény, hogy én magam hajlamos vagyok megfeledkezni az ily... (2011.07.23. 22:55) Azt mondja a barátom
  • John Preston: :( (2011.05.12. 16:30) Kislány
  • Szőkeherceg-bombanője: Úgy vagyok vele, hogy ha bárki elkezd kiabálni, akkor csatlakozom. Amúgy meg nézegetem a kínálatot... (2010.11.25. 14:50) Nem is tudom

Linkblog

Tavasz

2010.04.27. 15:58 Szőkeherceg-bombanője

A festék már lekopott a padról. Mintha hámlana. Forgácsokban pattogzott le róla. Alatta a szürke fa. A madarak csiviteltek körben, a fű is szép zöld volt már. Itt a tavasz. Az egyik közeli bokor teljes virágban állt, édeskés illata betöltötte a levegőt, szinte fojtogató volt. Újságpapír volt a pad alatt. Most vette ki maga alól. Párna volt eddig. A haja csimbókokban állt, valószínűleg tetvek mászkáltak benne. Szürke volt az öregségtől és a mocsoktól. Arcán ezer ránc. Fekete, kinyomatlan mitesszerek az orrán, undorítóan türemkedtek ki fel, a fény felé. Ócska öltönyt viselt, legalább két számmal nagyobb lehetett a méreténél. A 60-as években volt divat a szabása, vidéki agronómuson lehetett igazán elképzelni. Zsíros karimájú kalappal. Rajta azonban nem volt kalap. Csak a mocskos haj ért vállig. A körmei feketék voltak, ujjai vörösek, duzzadtak. A nadrágon régi pisifolt nyoma. Zokni nélkül ócska edzőcipő. És a minden más szagot és illatot elnyomó bűz. Húgy és ürülék szaga, mosdatlanság szaga. Kicsomagolta a szatyorból az ételt. Zacskóban kenyér. Letette a padra. További matatás után szalonna került elő a szatyorból. Majd egy kés. Komótosan enni kezdett. Nehezen boldogult a szalonnával, fog nélkül nem könnyű rágni. Újabb matatás. Műanyag palack. Kissé zavaros lé. De legalább olcsó. És hat.

Fiatal pár ment arra. Élvezték az életet, a napsütést. A lánynak időnként kivillant a bugyija a csípőnadrágból. Piros pántos. A fiú keze oda-odatévedt. A póló és farmer közé, a meleg, puha húsra. Sima és illatos volt a bőre, jólesett cirógatni. A szája, mint a bugyija, vörös, vékony csík. Összeolvadt egy pillanatra a fiú borostával keretezett szájával. A napszemüvegek halkan koccantak össze. A fiúnak zselézett a haja. Arcszesz és férfias parfüm szaga. Széles bőröv, rajta mobiltartó. Megszólalt. Elengedte egy pillanatra a lány derekát. Megigazította oldalán a táskát. Nagyokat hahotázott a telefonba, kigombolt ingéből előbukkant egy vékony ezüstlánc. A lány keze után nyúlt. Megcsörrentek a karkötők. A lány mosolyogva söpörte ki szeméből a hajat. A mobil a helyére került, a szájak összeforrtak ismét.

Tavasz van.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brekkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr111956476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása