Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Mocsári békahír

Egy brekkancs történetei, parttalan agyalás és önsajnálat

Friss topikok

  • Nash vs. Keynes: média.. (2011.12.28. 07:35) Fűszeres Eszter
  • 1rem1 Art: Ez jó:) (2011.12.18. 10:17) Láthatatlan
  • Nash vs. Keynes: no igen. revideálom az álláspontomat, bár tény, hogy én magam hajlamos vagyok megfeledkezni az ily... (2011.07.23. 22:55) Azt mondja a barátom
  • John Preston: :( (2011.05.12. 16:30) Kislány
  • Szőkeherceg-bombanője: Úgy vagyok vele, hogy ha bárki elkezd kiabálni, akkor csatlakozom. Amúgy meg nézegetem a kínálatot... (2010.11.25. 14:50) Nem is tudom

Linkblog

Kaland

2010.05.01. 21:14 Szőkeherceg-bombanője

Elege volt. Úgy érezte, ha most nem megy el pár napra, akkor később megy el, de örökre. Imádta persze őket, de egyszerűen nem tudta tovább elviselni, hogy ha idegesen, a forgalomtól gyűrötten hazaért és leült volna a tévé elé egy pohár sörrel, előtte vagy egy LEGO katonát, vagy egy Barbie babát biztosan el kellett pakolnia a fotelből. És az asszony is. Csak mesélte a gyerekeket, a szomszédasszonyt, a mindent. Jó, persze érdekelte volna, ha egy kis időt hagy neki, de neki azonnal mondania kellett.
Elég rendesen kapott prémiumot, gondolta lecsippent belőle, az asszony is örülni fog, mert még a maradék is szép summa, neki pedig lesz egy lazítós frankó gyerek-, és asszonymentes hétvégéje.
Szombaton reggel elindult otthonról egyenesen a szállodai szobába, amit előre lefixált. Élvezettel szürcsölte a sörét, benyomta a tévét és egyfolytában végignézett egy meccset anélkül, hogy magyaráznia kellett volna a lesről és a csapatokról. Minden a helyén volt. Aztán egy kis tenisz, majd box. Jól indult a hétvége.
Este felöltözött szépen, lazán és elindult arra a szórakozóhelyre, amiről a fiatal kollégák csak mint a „húspiacról” beszéltek.
Kb. ilyennek képzelte a helyet. Nem akaródzott egyelőre táncolnia, leült a pulthoz és kikért egy konyakot magának. Hamarosan társasága lett, egy tüskehajú, tetkós, fiatal fiú ült le mellé. Beszélgetni próbált vele. Nem sokat hallott belőle, de kicsit örült is a társaságnak az egyedül töltött nap után, buzgón bólogatott és rendelt kettőjüknek egy üveg pezsgőt. A srác mondta időnként a magáét, ő néha meg is hallotta és mondott rá valamit, de semmi lényeges nem történt. Nemsokára azonban a fiú közel hajolt hozzá, megbökte a vállát és jelentőségteljesen a táncolókra nézett. Odafordult. Két kiscsaj, egy szőke és egy barna vonaglottak erotikusan a parketten, leszbikus jelenetekkel tarkítva a showt. A fiú közel hajolt a füléhez. „Neked csinálják. Láttam, hogy unatkozol, gondoltam megleplek vele.” Ekkor az egyik lány, a szőke odalépett hozzá és hívta táncolni. Tudott és szeretett is táncolni, a megivott ital pedig megtette hatását és mert is. A két lány közé állt és előadta sajátos stílusú „dirty dancing”-jét. A lányok vonaglottak mellette, körülötte, kezük, mellük, fenekük hozzáért az ő testéhez. Nem maradtak hatás nélkül, na. A szőke lány ismét átvette a kezdeményezést és kezét megfogva húzta maga után. Nem nagyon sejtette hová mennek, de ment utána. A női wc volt a cél, ahol a kiscsaj egyből a lényegre tért: erőteljesen a szájába csókolt, majd a kezét a mellére tette. Visszacsókolta és vadul tapizni kezdte, tenyerében érezte a kemény mellbimbókat, felhúzta a kis szoknyát és döbbenten észlelte, hogy a kiscsajon nincs bugyi. Gondolatban megvonta a vállát és simogatni, fogdosni kezdte a csaj borotvált, sima punciját. De nem sokáig, mert a lány letérdelt elé és szakavatott mozdulatokkal szabadította ki ágaskodó szerszámát a nadrágból, és szopni kezdte. Ügyesen csinálta, szakértelemmel. Ahogy felnézett rá mandulavágású szemével nagyon fiatalnak tetszett. Egy pillanatra átfutott a fején, hogy megkérdezi hány éves a lány, de rögtön elvetette az ötletet, inkább újabb virtuális vállrándítás és átadta magát az élvezetnek. Ekkor már a heréit is alaposan gondozásba vette a csaj és olyan mélyen kapta be a szerszámát, olyan ügyesen bánt a nyelvével és a szájpadlásával, hogy nem kellett sok, hogy óriásit élvezzen a szájába.
Elrendezték magukat és mintha mi sem történt volna visszamentek a terembe. Megszomjazott, leült a pezsgőjéhez, a két lány táncolt tovább.
„Elviheted őket, ha akarod. És tudok adni egy kis „támogatást” is hozzájuk, hogy jobban bírd a gyűrődést”- mondta a srác. Miért is ne?- gondolta magában. Görbe estét terveztem, ez is belefér. OK.- mondta a srácnak.
Kért még egy üveg pezsgőt az útra és a csajokkal taxiba szálltak. A lányok mohón tapadtak rá már a kocsiban, a szobában csak folytatódott a buli. Hozatott még pár üveg pezsgőt, lekerültek a zavaró göncök róluk és csak a feszes, meztelen testek maradtak. Igaza volt a srácnak, a cucc segített. Folyamatos erekciója volt anélkül, hogy elment volna. A lányokat ez nem zavarta a szopásban, felváltva kényeztették a szerszámát, ügyesen használva a nyelvüket és torkukat, ő pedig kiélvezte a hetykén meredező melleket, kemény popsikat, csupasz puncikat és minden lehetőséget, amit csak a lányok teste kínált. Kavargó testek kusza halmaza lettek, egyfolytában élvezkedő, élvezetet adó kupac. Mintha köd szállt volna az agyára, kicsit zavarta a lányok folyamatos viháncolása, de nem akart rákérdezni, hogy vajon ők is használtak-e valami cuccot a jókedv fenntartására.
Végül valószínűleg elment, talán még a lányok is, mindenesetre arra ébredt, hogy már késő délután van, körülötte üvegek, rajta feszes combok és karok. Kiszabadította magát alóluk, gyorsan összeszedte magát és lelépett.
Kiegyenlítette a számlát, meghagyta hogy egy óra múlva vigyenek fel valami kaját a csajoknak és a legközelebbi bevásárlóközpontba ment.
Az első helyen kért egy kávét és útbaigazítást, hogy merre van a játékbolt. Szerencsére mindkettőt megkapta. Kapott hozzá némi szövegelést is a pultos csajtól, de úgy érezte, ennyi még belefér. A kávétól kicsit emberebbnek érezte magát és határozott léptekkel a bolt felé indult.
A rózsaszín részleget kereste. Megvette a legszebb, legimpozánsabb ruhát viselő Barbiet, majd az ott termett készséges eladót megkérte mutatná meg neki a legmenőbb LEGO harcost. A legtutibb Bionicle-t vette meg közülük.

„Apa, apa, nagyon hiányoztál!” És már ölelték is.
„Én nem tudom, mi ütött ezekbe, egyfolytában téged emlegettek, amióta csak elmentél. Amúgy szia! Na hallod, elég pocsékul nézel ki, biztos fáradt lehetsz. Kínait csináltam az új wokban, egész jól sikerült, kérsz belőle? Na, vetkőzz már le, csak állsz ott mint Bálám szamara…”

Szólj hozzá!

Címkék: szex

A bejegyzés trackback címe:

https://brekkancs.blog.hu/api/trackback/id/tr791967305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása